Galatasaray'da kaleye Ataberk Dadakdeniz!


Galatasaray'da sezon başında transfer edilen ancak performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fatih Öztürk ile sezon sonunda yolların ayrılmasına karar verildi. Sarı-kırmızılılar Fatih yerine Bursaspor'un genç ismi Ataberk Dadakdeniz'i istiyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvayan Galatasaray'da sözleşmesi uzatılacak ilk isim Muslera olurken, Fatih Öztürk ile vedalaşmaya hazırlanılıyor. Sarı-kırmızılılar Fatih'in yerine ise Ataberk Dadadeniz'i kadroya katmak istiyor.  Fernando Muslera ile sözleşme uzatmak isteyen Galatasaray ayrıca Okan Kocuk ile de devam edecek. Ancak 35 yaşındaki Fatih Öztürk'e katkıları için teşekkür edilecek.

Sarı-kırmızılı takımda Fatih Öztürk'ün yerine de Okan Kocuk'u da zorlayacak genç ve potansiyeli olan bir kaleci alınacak. Bu ismin Bursaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Ataberk Dadakdeniz olacağı iddia edildi. Fatih Terim'in Ataberk'i çok beğendiği ve görüşülmesini istediği öğrenildi.

ATABERK DADAKDENİZ KİMDİR? 

1999 doğumlu genç file bekçisi Ataberk Dadakdeniz Bursaspor alt yapısında futbol hayatına başlamıştır. Günümüzde Bursaspor A Takım kadrosunda yer almakta, bugüne kadar 1 kez Türkiye U17 ve 3 kez Türkiye U19 Milli Takım formasını giymiştir. 

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0