Terim sakatlıktan dönen Falcao'yu rotasyonda kullanacak..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan uzak kalan Radamel Falcao'yu rotasyonda değerlendirmeyi düşünüyor. Kolombiyalı yıldız oyuncu uzun bir süredir takımla çalışmalara başlasa da maç kadrosuna alınmıyordu. Tam olarak hazır hale gelmeden oynatmak istemeyen Terim, golcü ismi Erzurum maçında kadroya alacak.. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da 4 aylık sakatlık sonrası geri dönen Falcao'ya teknik direktör Fatih Terim net şekilde mesajını verdi. Bu sezon yaşadığı iki ayrı sakatlık yüzünden tam 4 ay sahalardan uzak kalan Radamel Falcao sonunda iyileşti. İki haftadır idmanların tamamına katılan Falcao, ''Hiçbir ağrı hissetmiyorum. Oynamaya hazırım'' dese de Fatih Terim'i ikna edemedi. Artık birinci forveti Mustafa Muhammed olan Terim, "Döndüğün gibi seni oynatamam." diyerek Kolombiyalı golcüye mesajı gönderdi.

Erzurumspor maçı kadrosuna girmesi beklenen tecrübeli oyuncunun süre alıp almayacağına oyunun gidişatına göre karar verilecek. İlk planda yedek soyunacak Falcao, yorucu fikstürde Mustafa Muhammed yorulunca devreye girecek. Andone, Adem Büyük, Babel ve Diagne ile girdiği forma rekabetinde ilk tercih olan Falcao'yu yeni transfer Muhammed gölgede bıraktı. Teknik heyet, takım içindeki dengeleri de göze alarak Falcao'ya kısıtlı dakikalarda şans vermeyi planlıyor.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0