Gedson Fernandes'in sözleşmesindeki ilginç opsiyon!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kiraladığı Gedson Fernandes'in kiralık sözleşmesinde ilginç bir madde bulunuyor. Portekizli genç yıldızın ilk etapta her ne kadar yarım sezonluğuna kiralandığı açıklansa da Galatasaray yönetimi Benfica ile şimdiden söz kesmiş durumda.. Gedson'un geleceği ise sezon sonunda düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na bağlı! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Tottenham'da şans bulamayan 22 yaşındaki başarılı oyuncu, Avrupa Şampiyonası'nı düşünerek düzenli forma giyeceği Galatasaray'ı tercih etti. Benfica'dan 500 bin Euro'ya kiralanan Portekizli yıldızın sözleşmesinde opsiyon bulunmuyor ancak sarı-kırmızılı kulüp, Benfica'dan bu oyuncu için söz aldı. Oyuncunun bonservisine sahip Benfica, 20 milyon Euro üzerinde değer biçtiği Fernandes'i yaz transfer döneminde satamazsa tekrar Galatasaray'a gönderecek. Sarı-kırmızılıların 2021-22 sezonu için önemli bir kiralama bedelini ödemeye hazır olduğu ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi.

Benfica sportif direktörü Rui Costa, eski hocası Fatih Terim faktöründen dolayı 22 yaşındaki Portekizli orta sahayı Galatasaray'dan başka takıma kiralamayı düşünmüyor. Sarı-kırmızılı cephe, bu konuda Portekiz ekibinden garanti aldı.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0