Mohamed'in ardından Mısır'dan bir transfer daha!

Ara transfer dönemini oldukça başarılı bir şekilde geçiren ve hem geleceğe yönelik bir takım kuran hem de kadro içerisindeki maliyetleri düşürmeyi başaran Galatasaray'da scout ekibinin radarında yepyeni bir isim var. Mostafa Mohamed transferi için uzun bir süre Mısır Ligi'ni takip eden ekibin gözüne takılan isim  Al Ahly forması giyen Aliou Dieng oldu. Malili genç orta saha için son kararı Fatih Terim verecek.. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Yeni transferlerin takıma katılımıyla iyice güçlenen sarı-kırmızılı ekip, seriye bağladı ve 7'de 7 yaparak Süper Lig'in zirvesini eline geçirdi. Özellikle Mostafa Mohamed ayağının tozuyla çıktığı maçlarda attığı gollerle sarı-kırmızılı takıma kritik 3 puanlar kazandırdı. Mostafa ile nokta atışı yapan Galatasaray yönetimi, yine Mısır Ligi'nden dikkat çeken bir oyuncuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar'ın listesine giren son ismin Aliou Dieng olduğu ortaya çıktı.

Scout ekibinin, Mohamed'i izlediği sırada dikkatini çeken Malili ön libero, El Ahly formasını giyiyor. Scout biriminin 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili teknik heyete çok olumlu bir rapor sunduğu öğrenildi. 12 kez Mali Milli Takımı'nın formasını giyen genç yıldız konusunda teknik direktör Fatih Terim'in kararı bekleniyor. Tecrübeli hocanın da onay vermesi halinde resmi girişimler başlayacak. El Ahly 2019 yılında Dieng'i transfer ederken Cezayir kulübü MC Alger'e 1.1 milyon euro ödemiş, bu transfer ülkede büyük ses getirmişti.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Maraton'un yeni bölümünde Alanyaspor maçının analizi yapıldı. Yeni bölümü izlemeyi ve videoları beğenmeyi unutmayın... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0