Ömer Bayram'a yeni sözleşme!

Süper Lig'de lider Galatasaray, şampiyonluk yolunda yürüyüşüne emin adımlarla devam ederken sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan isimlerle ilgili de iç transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce Fernando Muslera'nın menajerini İstanbul'a davet eden Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Ömer Bayram'ın da sözleşmesini uzatacak.. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de fırtına gibi esen ve son 7 maçını kazanarak liderlik koltuğunu ele geçiren Galatasaray, transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvadı. Son oynanan Alanya maçında çatlak kaburgayla karşılaşmayı tamamlayan Ömer'e bu fedakârlığı nedeniyle teşekkür eden tecrübeli hoca, yönetimden de futbolcuyla ilgili yeni kontrat konusunda harekete geçilmesini talep etti. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, tecrübeli futbolcuyla yeni mukavele yapılmasını istedi.

Geçtiğimiz 3 sezonda yıllık 400 bin Euro'ya oynayan ve takımın en az kazanan ismi olan Ömer Bayram'a yeni sözleşme ile beraber iyileştirme de yapılması bekleniyor. Geçen sezon başında bir ara gönderilmesi bile düşünülen oyuncu, çok iyi bir mücadele ortaya koyarak direndi ve süper bir performans ortaya koydu. Geçen sezon ligde 10 asist ve 1 gollük bir performansa imza atarak önemli bir hücum katkısı sağlayan Ömer, Terim'in en büyük kozları arasında yerini aldı. Saracchi ve Emre Taşdemir'in sakatlığında sol bekte oynatılan Ömer Bayram verilen şansı iyi kullandı. Sol önde ve orta alanda da sezon içerisinde bir alternatif olarak şans bulan tecrübeli futbolcu, bu sezon Hatay ve Trabzonspor maçlarında asist yaptı.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Maraton'un yeni bölümünde Alanyaspor maçının analizi yapıldı. Yeni bölümü izlemeyi ve videoları beğenmeyi unutmayın... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0