ÖZEL HABER | Burak Elmas'ın listesinde sürpriz bir isim!

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da camia bir yandan da sezon sonunda gerçekleşecek seçimlere hazırlanıyor.. Kulislerde ismi uzun süredir başkan adaylığı için geçen ve yönetimin aldığı olağanüstü seçim kararı sonrasında adaylığını ilk açıklayan isimlerden birisi olan Burak Elmas'ın listesinde sürpriz bir isim var..

Galatasaray'da sezon sonunda gerçekleşecek olan seçimde en güçlü adaylardan birisi olarak gösterilen ve Faruk Süren'in de desteklediği Burak Elmas kadrosunu oluşturuyor. 2000'li yıllarda elde edilen tarihi başarılarda Galatasaray'da yöneticilik deneyimi yapmış olan Elmas'ın listesinde birbirinden önemli isimler yer alırken, sürpriz bir ismin yer aldığı ortaya çıktı.

FCN Blog Youtube kanalında kendisine has konseptiyle yayınlanan Eski Açık'ın bu haftaki yayınına konuk olan Fortuna Sittard başkanı Özgür Işıtan Gün, sezon sonunda gerçekleşecek seçimlerde Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı. 

ÖZGÜR IŞITAN GÜN KİMDİR?
Ünal Aysal'ın başkanlığı döneminde Stratejik Planlama ve İş Geliştirme'den sorumlu icra kurulu üyesi olarak görev yapan Işıtan Gün kısa bir süre sorna mali işlerden sorumlu yönetici olarak görev yapmaya başlamıştı. Ünal Aysal'ın görevden ayrılmasıyla birlikte kulüpteki görevlerinden ayrılan Özgür Işıtan Gün, takvim yaprakları 2016 yılını gösterdiğinde Hollanda'nın köklü futbol takımlarından birisi olan Fortuna Sittard'ı satın aldı. 2 yıl gibi kısa bir sürede Hollanda 2.Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren kulübü Eredivise'de mücadele edecek noktaya getiren başkan Gün, kulübün hisselerinin bir kısmını sezon başında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya satmıştı. Uzun bir süre gündemden düşmeyen bu hisse satışı sonrasında başkanlık görevini yürüten Gün, aynı zamanda İsviçre merkezli Football Business Academy'de eğitim veriyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0