Mohamed'in gücünün sırrı ortaya çıktı!

Galatasaray’ın ara transferde kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, sergilediği performansla takdir topladı. Çıktığı tüm maçlarda fileleri havalandıran oyuncu son olarak Kasımpaşa maçında takımının attığı iki golde de vardı. Ağır zemin şartlarında ayakta kalan ve mücadelesiyle de alkış alan 23 yaşındaki golcü oyuncunun transfer dönemi öncesinde özel antrenörüyle yaptığı çalışmalar ortaya çıktı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Mohammed transferinden önce ülkesinde takımı Zamalek ile uzun bir süre futboldan uzak kalırken, Mısır ekibinin son 7 maçından sadece 2’sinde oynadı. Sarı-kırmızılılarda ise biri kupada üçü ligde dört maçta sahaya çıktı, dört gol attı. Maç ritminden uzakta olan futbolcunun, gelir gelmez fizik açıdan nasıl bu kadar güçlü olabildiği ve çabucak formunun zirvesine çıkması merak uyandırdı. 23 yaşındaki santrforun Galatasaray’a transferinin hemen öncesinde özel çalışmalar yürüttüğü ve fizik açıdan iyice güçlendiği ortaya çıktı.

ÇÖLDE ÖZEL ANTRENMAN
Kahire’de bireysel antrenörü Ahmed Gamil tarafından özel program eşliğinde çalıştırılan Muhammed’in, sahadan uzak olmasına karşın bu sıkı çalışma sayesinde Galatasaray’a son derece fit geldiği öğrenildi. Galatasaray ile Zamelek arasında transfer görüşmeleri sürerken genç forvet de yoğun bir tempoda bireysel çalışmalarını sürdürdü, transferin gerçekleşmesine yaklaşılırken bu temposunu iyice artırdı. Kahire’deki fitness salonundaki antrenmanlara ek olarak antrenörü Mustafa Muhammed’i özel olarak çölde de çalıştırdı. Kum üzerindeki bu meşakkatli idmanların ardından Galatasaray’ın yolunu tutan futbolcunun fizik gücünde, bu özel çalışmanın önemli rolü bulunduğu belirlendi. 



Galatasaray-Alanyaspor maçının video analizinin yapıldığı FCN Maraton yayında! 👇

  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0