Muslera'dan büyük fedakarlık!

Sadece yetenekleri ve sporcu kişiliğiyle değil, karakteriyle de Türk futbolunun örnek isimlerinden biri haline gelen Fernando Muslera, yine Galatasaray için fedakârlık yapmaya devam ediyor. İki yerinden kırılan kaval kemiği için ameliyat masasına yatan ve aylarca formasından uzak kalan Uruguaylı eldiven, geri döner dönmez takımının galibiyet serisine büyük katkıda bulunurken, sağlığına tam olarak kavuşamamış olmanın sıkıntılarını yaşıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; geri dönüşüyle takımda adeta fark yaratan ve zirveye ulaşılmasında önemli bir yere sahip olan Muslera, sakatlık sonrası fedakarlık yapmaktan da kaçınmıyor. Uruguaylı kalecinin soğukların arttığı günlerde ameliyat bacağında çok ciddi ağrılar çektiği ve son olarak geçtiğimiz hafta sonu oynanılan Kasımpaşa sınavında da bu nedenle sorun yaşadığı ortaya çıktı. Hatta sağlık ekibinin, "Devam etme" uyarılarına rağmen, "Takımımı yalnız bırakamam" diyerek ayakta kalmayı sürdürdüğü ortaya çıkan Nando'nun bu tavrı, teknik heyetten büyük takdir topladı. 

ÖZEL PROGRAM UYGULANIYOR
Muslera'nın acılarını hafifletmek ve kemiklerini güçlendirmek için hem maçlardan hem de antrenmanlardan sonra kendisine özel bir çalışma programı uygulanıyor. Takımdan ayrı kaldığı süre boyunca refleks geliştirici son teknoloji uygulamalarla eski formuna çabuk kavuşması sağlanan 34 yaşındaki Muslera'nın, fiziksel açıdan daha uzun yıllar kalecilik yapmasında bir engel bulunmadığı belirtiliyor.


Galatasaray-Alanyaspor maçının video analizinin yapıldığı FCN Maraton yayında! 👇

  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0