Terim formasyonu değiştiriyor!

Süper Lig'de lider Galatasaray, ara transfer döneminde takıma katılan önemli isimlerin ardından oyun planında farklı opsiyonlara sahip oldu. Sezonun ilk bölümünü tek ön liberoyla oynayan Terim, kalan bölümde formasyonda değişikliğe gidecek. Portekizli merkez oyuncusu Gedson'a ilk 11'de yer vermek isteyen İmparator, çift merkez orta saha kullanacak. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyun planında ve formasyonda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Kasımpaşa maçındaki performansı ile beğenilen Gedson Fernandes'in ilk 11'e girmesiyle sistemde değişiklik yapılacak. Tek ön libero Taylan'la daha önceki maçlarda 4-1-4-1 ya da 4-3-3'ü tercih eden Galatasaray, artık sahaya 4-2-3-1 şeklinde yayılacak. Fatih Terim'in orta sahadaki yeni ikilisi de Taylan&Gedson Fernandes olacak. Etebo, Kasımpaşa maçında iyi oynasa da Alanya deplasmanında kulübeye çekilecek. Taylan-Gedson ile orta sahayı kurmayı planlayan Terim, cezası biten Arda'yı sağda, Belhanda'yı 10 numara pozisyonunda, Onyekuru'yu solda ve Mohamed'i de ileri uçta kullanacak.

ERZURUMSPOR MAÇINDA ZEMİN HAZIR 
Galatasaray Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy, Türk Telekom Stadı'nın zemininin BB Erzurumspor maçında futbola hazır hale geleceğini söyleyerek "Yağış bittikten sonra sahayı kurutacağız, temizlik işlemlerini yapacağız ve ondan sonra çim ekeceğiz. Ayın 27'sinde futbol oynanılabilir bir saha olduğunu herkes görecek." dedi.


Galatasaray-Alanyaspor maçının video analizinin yapıldığı FCN Maraton yayında! 👇

  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0