Mostafa Mohamed sonunda gelebildi!

Radamel Falcao'nun sakatlığı ve Mbaye Diagne'nin ayrılığı sonrasında hücum hattına mutlak takviye yapmak isteyen Galatasaray'da uzun süredir görüşülen isimlerden birisi olan Mostafa Mohamed dün gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Askerlikle ilgili sorun yaşadığı için daha önce uçuşuna izin verilmezken, 23 yaşındaki forvet sorunu çözerek imza için İstanbul'a geldi. 

Galatasaray'ın yeni transferi Mostafa Mohamed'in gelişi 'ordu' tarafından rötara uğramıştı. Askerlik konusunda bir evrak eksikliği nedeniyle dün gece İstanbul'da olması beklenen Mostafa Mohamed ile ilgili sorun çözüldü. Son işlemlerini halletikten sonra uçağa binen genç yıldız, gece geç saatlerde İstanbul'a iniş yaptı. Genç forveti kulüp tarafından idari personeller karşıladı. Sağlık kontrollerinin ardından kendisini resmen Galatasaraylı yapacak imzayı atacak olan Mohamed'in salı günü oynanacak Başakşehir maçında kadroda olması bekleniyor.

Sosyal medya hesabından İstanbul yolculuğunun başladığını duyuran Mohamed, "Seyahat prosedürlerini tamamlamama yardım ettiği için Mısır Silahlı Kuvvetleri'ne teşekkür ediyorum." notunu düşmüş ve valizleriyle fotoğraf paylaşmıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0