Gedson Fernandes ambulans uçakla gelecek!

Ara transfer döneminde kadrosuna orta saha takviyesi yapmak isteyen ve geniş bir liste oluşturan Galatasaray'da dün gece mutlu haber geldi. İtalyan basınında bir süredir ismi Galatasaray ile anılan Portekizli genç yıldız Gedson Fernandes'in kiralanması için görüşmelere başlandığı resmi olarak duyurulurken, 23 yaşındaki yıldızın koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Sağlık Bakanlığı'ndan ambulans uçak talep edildi! 

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için her konuda anlaşma sağladığı Gedson Fernandes'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Bir süredir izolasyon altında olan Portekizli oyuncunun uçuş kuralları gereğince İstanbul'a gelmesi bir hayli zor görünüyordu. Ancak yaşanan bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ambulans uçak ricasında bulunurken karantinada olan yıldız futbolcunun sabah saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyor. İngiltere'den gelecek olan Portekizli genç oyuncunun İstanbul'da yapılacak olan kontrollerin ve yeni koronavirüs testinin ardından takımla birlikte çalışmalara ne zaman başlayacağı da netlik kazanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0