Muslera şampiyonluk modunu açtı!

Geçtiğimiz sezon Rize deplasmanında ayağı kırılan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan Fernando Muslera döndükten sonra yükselen formunu sürdürmeye devam ediyor. Şampiyonluk modunu açan Uruguaylı yıldız kaleci Başakşehir karşısında takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olurken, ligde uzun bir aradan sonra penaltı kurtarma başarısı gösterdi. 

Galatasaray’ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera, uzun süreli sakatlığının ardından döndükten sonra tabir-i caizse kaldığı yerden devam ediyor. Sakatlığını atlatmasının ardından Galatasaray’da bu sezonki 4. mücadelesine çıkan Uruguaylı kaleci, 90 dakika boyunca kalesini gole kapamayı başardı. Oyunun 22. dakikasında Başakşehir’in Brezilyalı yıldızı Giuliano’nun penaltı vuruşuna geçit vermeyen Muslera, maç içerisinde de kalesine gelen 3 topun da ağlarıyla buluşmasına engel olmayı başardı. Karşılaşmanın ardından galibiyetin sevincini takım arkadaşlarıyla paylaşan Muslera, önemli bir istatistiğe de imza attı. 

18 ŞUTUN 16'SINI KURTARDI

Formasına geri dönmesinin ardından sırasıyla; Denizlispor, Yeni Malatya, Gaziantep ve son olarak da Başakşehir karşılaşmalarında görev yapan Muslera, bu 4 mücadelede kalesine gelen toplam 18 şutun 16’sını kurtarmayı başararak formunun zirvesinde olduğunu gösterdi. Bu maç öncesinde Süper Lig’de kullandığı 5 penaltının tamamını golle buluşturan Giuliano’ya ilk kez beyaz noktadan sevinç yaşatmayan Muslera, maçın ardından takım arkadaşları ve teknik ekibin tebriklerini kabul etti.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı oyuncular analiz edildi. Gedson Fernandes, Galatasaray'a neler katar? DeAndre Yedlin'in oyun tarzı nasıl? Hepsi ve daha fazlası için Maraton'u izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0