Derbi öncesi Falcao sürprizi!

Galatasaray'a geldiği günden itibaren yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan Radamel Falcao hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bir süredir tedavisi nedeniyle İspanya'da olan Kolombiyalı yıldız takımla birlikte çalışmalara başladı.

Süper Lig'de daha önce arka adalesinden sakatlanan ve 2 aylık tedavi sürecinin ardından 2 Ocak'ta oynanılan Antalyaspor karşılaşmasında arka adalesinden sakatlanan Falcao, tedavisini İstanbul'da sürdürürken yaklaşık 2 hafta boyunca İspanya'da kendi doktoruna tedavi oldu. İspanya'dan geçtiğimiz günlerde dönen 35 yaşındaki forvet, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya'da gerçekleştirilen çalışmalarda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Antrenmanın ilk ve ikinci bölümünde takımla birlikte taktik antrenmanlarda yer alan El Tigre, antrenman sonrasında da fizik ve performans antrenörleri tarafından kendisine hazırlanan özel program dahlinde çalışmalarını sürdürdü.

8 MAÇTA 7 GOLE DİREKT ETKİ
Galatasaray'da bu sezon 8 lig maçında 427 dakika görev yapan Radamel Falcao bu karşılaşmalarda 5 gol - 2 asistlik katkı sağladı. Sezona etkili bir başlangıç yapan Kolombiyalı yıldız oyuncu ligin 8. haftası öncesinde Sivas deplasmanında oynanacak olan karşılaşma öncesinde antrenmanda arka adalesinden sakatlanmış ve 2 ay takımdan uzak kalmıştı. Ligin 15. haftasında Trabzon deplasmanında son 5 dakika oyuna dahil olarak takıma dönen yıldız isim, bir sonraki hafta Antalyaspor karşılaşmasında da 45. dakikada oyuna dahil olmuştu. Falcao maç içerisinde yaşanan bir pozisyon sırasında kendisini yere bırakmış ve 77. dakikada kenara gelmişti. 

FCN Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı oyuncular analiz edildi. Gedson Fernandes, Galatasaray'a neler katar? DeAndre Yedlin'in oyun tarzı nasıl? Hepsi ve daha fazlası için Maraton'u izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0