Galatasaray, Codi Miller-McIntyre’yı istiyor!

Basketbol Süper Ligi'nde mücadelesini sürdüren Galatasaray'da oyun kurucu pozisyonuna Travis Trice'ın ardından yeni bir hamle daha geliyor. Galatasaray, Codi Miller-McIntyre’yı kadrosuna katmak istiyor. 

Basketbol Süper Ligi’nde mücadelesini sürdüren Galatasaray‘da Daryl Macon ile yolların ayrılmasının ardından oyun kurucu pozisyonuna takviye yapılacağı iddia ediliyor. Donatas Urbonas’un haberine göre; Galatasaray, Codi Miller-McIntyre ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz hafta Daryl Macon takımdan ayrılmış ve AEK’ya transfer olmuştu.

Codi Miller-McIntyre kimdir? 

Galatasaray'ın gündemindeki Codi Miller-McIntyre kimdir? Partizan forması giyen Codi Miller-McIntyre bu sezon EuroCup’ta 12 maçta 13.1 sayı – 4.5 asist ve 3.9 ribaund ortalamalarına imza attı. 26 yaşındaki oyuncu ABA Ligi’nde ise 13 maçta görev almış ve 12.0 sayı – 3.1 asist ve 2.6 ribaund ortalamaları tutturdu.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0