Mustafa Cengiz'den derbi öncesi Gedson Fernandes açıklaması!

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz açıklamalarda bulundu. Galatasaray TV'deki canlı yayında gazetecilerin sorularını cevaplandıran başkan Cengiz, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde merak edilen Gedson Fernandes konusuyla ilgili de konuştu. GS TV'de yer alan haberde yıldız oyuncunun derbide oynayabileceğini de söylendi. 

Mustafa Cengiz'in sözleri şu şekilde: 

Gedson dünya futbolunun en büyük yıldızlarından bir tanesi ve gelecek vaad eden isimlerinden bir tanesi. Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. İngilizler, Gedson'un ancak ambulans uçakla çıkabileceğini söylediler. Karantinasının 14. günündeydi. O şekilde izin verdiler. Gedson'da tüm testler yapıldı. Uçaktan önce de yaptık, negatif. 15. günden önce indi uçaktan. Hastaneden otele geçti. Şu an için derbide oynamasında problem yok. Derbide oynayıp oynamayacağını biz bilemeyiz. 

 Gedson Fernandes derbide oynayabilecek mi? 

FCN Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı oyuncular analiz edildi. Gedson Fernandes, Galatasaray'a neler katar? DeAndre Yedlin'in oyun tarzı nasıl? Hepsi ve daha fazlası için Maraton'u izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0