Omar Elabdellaoui'nin menajeri açıklamalarda bulundu!

Yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle gözünden yaralanan Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi dondurulurken, tedavisini İstanbul'da sürdüren Norveçli savunma oyuncusunun menajeri açıklamalarda bulundu. Oyuncusunun tedavi sürecinin sürdüğünü belirten Mikail Adampour, kulüp yönetimiyle görüştüklerini açıkladı.

Norveç basınına açıklamalarda bulunan Adampour, yılbaşı gecesi yüzünden yaralanan ve bir süre sahalardan uzak kalacak olan oyuncusu için "Omar şu anda tedavi sürecinde. Galatasaray ile çok iyi ve açık bir diyaloğumuz var. Omar ile Galatasaray, gelecek sezon odaklandı, birkaç hafta önce buna karar verdik. Omar da Galatasaray'ın ona iyileşmek için zaman vermesi nedeniyle mutlu." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray ara transfer döneminde Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesini dondurmuş ve yerine Newcastle United'da forma giyen DeAndre Yedlin'i transfer etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0