Ömer Bayram'dan büyük fedakarlık!

Süper Lig'de deplasmanda Alanyaspor karşısında sahadan tek golle galip ayrılarak liderliğini perçinleyen Galatasaray'da tecrübeli isim Ömer Bayram'ın büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. Emre Taşdemir ve Marcelo Saracchi'nin yokluğunda sol bekte görev yapan Bayram'ın kırık kaburgayla mücadele ettiği öğrenildi. 

Ömer Bayram'ın hafta sonu Galatasaray'ın 1-0 galip ayrıldığı Alanyaspor deplasmanında kırık kaburga ile oynadığı ortaya çıktı. 29 yaşındaki oyuncunun kaburga bölgesine maç öncesinde bandaj sarıldı. Karşılaşma boyunca başarılı bir oyun ortaya koyan Ömer maçın 90. dakikasında yerini Ryan Donk'a bıraktı. 

Kaptan Arda Turan, Instagram hesabından Ömer Bayram ile ilgili paylaşımda bulundu. Turan, ''Kaburgaymış, kırıkmış dinlemez aslan kardeşim benim..'' notunu paylaştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0