Taylan için en ciddi talip Atalanta!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Taylan Antalyalı son olarak İtalyan kulüplerinin de ilgisini çekmeye devam ediyor. 3 takımın izlediği başarılı orta saha oyuncusu için en ciddi kulübün Atalanta olduğu iddia edildi. 

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Taylan Antalyalı gösterdiği performansla İtalyan kulüplerinin dikkatini çekti. Bu ekiplerden Atalanta'nın, yıldız futbolcu için teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın yetenekli orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'nın Atalanta'nın gündemine girme hikayesi ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın defans oyuncusu Marcao'yu bir yıldır özel scoutlarla takip eden Atalanta'nın dikkatini bu süreçte Taylan'ın da çektiği belirtildi. Bu gelişme üzerine Taylan Antalyalı'nın gündeme alındığı öğrenildi.

Öte yandan Fatih Terim, Alanyaspor deplasmanında Taylan'ı dinlendirmek amacıyla üst üste ikinci kez yedek kulübesinde başlattı. Yıldız futbolcu, 79'da Emre Kılınç'ın yerine oyuna dahil oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0