Salih Uçan yönetim harekete geçiyor!

Ara transfer döneminde başarılı bir süreç geçiren Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sezon sonu için çalışmalara da şimdiden başladı. Takımdaki yerli kalitesini arttırmak isteyen Terim'in listesinde ilk sırada sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan yer alırken, Galatasaraylı yöneticiler devre arasında görüşmelere başladığı milli yıldızla bir kez daha görüşecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Olası bir yönetim değişikliğine rağmen, teknik direktör Fatih Terim'in isteklerini yerine getirmeye çalışan Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, özellikle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan isimleri elden kaçırmamak için işi sıkı tutuyor. Bu doğrultuda bir süre önce prensip anlaşması sağlanan Salih Uçan için Beşiktaş'ın da devreye girdiğinin ortaya çıkması, Galatasaray Yönetimi'ni tekrar harekete geçirdi. Daha önce görüşmelerin yapılarak prensip anlaşmanın sağlandığı Alanyaspor'un orta saha oyuncusuyla kontrat detayları tekrar masaya yatırılacak.

SALİH'İN ARDINDAN SIRA AYTAÇ KARA'DA
Yönetim ayrıca Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Aytaç Kara'yı da renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Fatih hocanın verdiği listede yer alan iki isim, sezon sonunda bonservis bedeli ödenmeksizin kadroya dahil edilecek. Terim'in, bu şekilde alternatif bir yerli kadrosu oluşturmaya çalıştığı belirtiliyor.


FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık'ın yeni bölümünde İnterrail Türkiye'nin kurucusu Bestami Köse konuk oldu. Seyahat ve futbol ağırlıklı geçen sohbet oldukça keyifli anlara sahne oldu.. Youtube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0