Kerem Aktürkoğlu ilk 11'e göz kırpıyor!

Galatasaray'da sezon başında kadroya katılan ve gösterdiği performansla taraftarlardan da takdir kazanan Kerem Aktürkoğlu her geçen hafta ilk 11'e daha da yaklaşıyor. Temposu ve hücumu düşünen oyun yapısıyla dikkat çeken genç kanat oyuncusunu teknik direktör Fatih Terim kadroya yavaş yavaş kazandırmaya başlıyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni gözdesi Kerem Aktürkoğlu oldu. Her maçta biraz daha üzerine koyan genç futbolcu, Alanya kupa maçında takımının mağlubiyetine rağmen performansıyla geçer not aldı. Terim'in gözüne girmeyi başaran 22 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa maçıyla beraber ilk 11'de oynamaya başlayacak. Verilen bütün şansları iyi değerlendiren, gençliği ve enerjisiyle sonradan girdiği maçlarda olumlu işler yapan Kerem'in artık piştiğini düşünen tecrübeli çalıştırıcı, Feghouli tam hazır oluncaya kadar genç futbolcuda ısrar edecek. Şüphesiz bu kararda sağ açıkta oynayan Babel'in verimsiz ve etkisiz kalmasının rolü büyük oldu.

TAYLAN GİBİ SIRASINI BEKLEDİ

Teknik direktör Fatih Terim, sezon başında 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'dan gelen genç futbolcu için Taylan Antalyalı'da izlediği yolu tercih etti. Kerem Aktüroğlu'nu, büyük takımda oynadığının farkına varması ve adaptasyonu için Taylan'da olduğu gibi yavaş yavaş hazırlayan Terim, şimdi de onu takıma tam olarak monte edecek.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık'ın yeni bölümünde İnterrail Türkiye'nin kurucusu Bestami Köse konuk oldu. Seyahat ve futbol ağırlıklı geçen sohbet oldukça keyifli anlara sahne oldu.. Youtube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0