Mostafa Mohamed için dikkat çeken açıklama!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mısırlı golcü oyuncu Mostafa Mohamed gösterdiği performansla şimdiden dikkatleri üzerine çekerken, genç oyuncunun eski takımındaki teknik direktörü Pacheco açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'la çıktığı 3 resmi maçta da gol atan Mustafa Muhammed'le ilgili eski hocası Portekizli teknik adam Jaime Pacheco, "Muhammed'in Galatasaray'daki durumunu takip ediyoruz. Onun formundan son derece memnunuz. İstanbul kulübüyle de görüştüm. Onlar da oyuncudan memnun. Muhammed daha da iyi olacak. İnanılmaz bir potansiyeli var. Onun boşluğunu doldurabilmek için çalışıyoruz. Bu hiç kolay olmayacak ama çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Eski futbolcu Ahmed Bilal ise "Mustafa Muhammed'in gelişmeye ve futboluna odaklanmaya ihtiyacı vardı. Galatasaray'a gitme hedefini bu sebeple normal karşılamak gerekiyor. Mısır'daki taraftarlar onun ayrılığına sinirlenmiş olabilir ama oyuncuyu anlamak gerekiyor. Muhammed'in gerçekten olağanüstü bir potansiyeli var. Bu sebeple Galatasaray'a giderek doğru adım attı. Onun için herkes başarı dilemeli." dedi.


FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık'ın yeni bölümünde İnterrail Türkiye'nin kurucusu Bestami Köse konuk oldu. Seyahat ve futbol ağırlıklı geçen sohbet oldukça keyifli anlara sahne oldu.. Youtube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0