11 oyuncuya milli davet!

Milli maçlar nedeniyle liglere ara verilirken, çeşitli turnuvalarda boy gösterecek olan ülke federasyonları aday kadrolarını açıklamaya başladı. Çarşamba gününe kadar izinli olan Galatasaray'da tam 11 oyuncunun milli arada takımdan ayrılması kesinleşti. 

Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilirken, çoğu ülke aday kadrosunu açıkladı. Galatasaray'da tam 11 oyuncunun milli takıma gitmesi kesinleşirken, Gedson Fernandes dışında tüm oyuncular A milli takım seviyesinde görev yapacak. Portekizli genç oyuncu ise U21 takımına davet edilen, 21 yaş üstü kontenjan isimlerinden birisi oldu.

Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı milli takıma davet edilirken, Martin Linnes - Christian Luyindama - Ryan Donk - Peter Etebo - Sofiane Feghouli - Ryan Babel - Henry Onyekuru ve Mostafa Mohamed ülkelerinden davet aldı. 

Eski Açık'ın yeni bölümde konuk Tansel Taşanlar oldu ve Galatasaray'ın ligdeki şampiyonluk şansı konuşuldu. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı  unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0