Ozornwafor'a milli arada özel program!

Galatasaray'da
bu sezon teknik direktör Fatih Terim'in kadroda tuttuğu ve A takımla zaman zaman maç kadrosuna aldığı Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor'un ayağına büyük bir şans geldi. Milli ara sonrasında oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasında Marcao ve Luyindama'nın cezalı olması nedeniyle genç Nijeryalı oyuncuya forma şansı doğdu.. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da milli aradan sonra oynanacak olan zorlu Hatay deplasmanı öncesi, iki stoper Marcao ve Luyindama’nın cezalı olmasına çare aranıyor. Bu nedeniyle şans bulması beklenen Valentine Ozornwafor milli arada özel olarak hazırlanacak. Bu sezon ligde sadece 9 Ocak’ta Türk Telekom Stadı’nda oynanan 6-0 kazanılan maçta 8 dakika şans bulan Nijeryalı futbolcunun maç eksiği büyük handikap olarak görülüyor. Bu nedenle Ozornwafor’a milli arada özel çalışma programı uygulanacağı belirtildi. Luyindama ve Marcao’nun yokluğunda Hatay deplasmanında savunmanın merkezinde Donk ile Ozornwafor ikisinin görev alması bekleniyor.

Eski Açık'ın yeni bölümde konuk Tansel Taşanlar oldu ve Galatasaray'ın ligdeki şampiyonluk şansı konuşuldu. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı  unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0