2021-2022 iç saha forması sızdı!

2021-22 sezonunda da Nike ile çalışmaya devam edecek olan Galatasaray'da yeni sezonun iç saha forması merakla bekleniyor. Yeni sezon için zaman zaman Avrupa basınında muhtemel formalar paylaşılırken, son olarak bu konuda Esvaphane ekibi önemli bir çalışma yayınladı.

115 yıllık kulüp tarihinde parçalı formayı çeşitli varyasyonlarıyla kullanan ve zaman zaman düz renklerin yanı sıra çubuklu tercihlerde de bulunan Galatasaray'ın yeni sezondaki iç saha forması oldukça radikal bir değişikliğe gidilmiş olarak karşımıza çıkacak. İlk görünüşte Fransız ekibi Monaco formasını andıran yeni stilde Nike'ın günlük ürünlerde kullandığı tarzların birer ipucu olduğu düşünülüyor. 

Yukarıda linkini bıraktığımız yazıda da belirtildiği üzere "Diyagonel parçalının ilham kaynağı ise Galatasaray tribünleri. “Dalganan parçalı bayrak” imgesi Nike’ın önümüzdeki sezon için hazırladığı günlük ürünlerde karşımıza çıkarken, iç saha formasının çıkış noktası.." olacak. 

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0