Galatasaray en agresif sezonunu geçiriyor!

Süper Lig'de ligin ikinci yarısına etkili bir giriş yapan ancak son 4 maçta sadece 1 galibiyet alarak zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray için dikkat çeken bir istatistik daha ortaya çıktı. Fatih Terim'in öğrencileri bu sezon geride kalan 31 haftada 7 kez kırmızı kart görürken, uzun bir aradan sonra agresif anlamda en kötü istatistiğe imza attı. 

Son olarak hafta sonu oynanılan Çaykur Rizespor karşılaşmasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen Amerikalı sağ bek DeAndre Yedlin sadece takım arkadaşlarını yalnız bırakmakla kalmadı, 8 yıl aradan sonra Galatasaray'a da bir ilki yaşattı. Bu sezon ligde toplamda 7 kez kırmızı kart görerek dikkat çeken bir istatistiğe imza atan Galatasaray, tam 8 yıl aradan sonra ligde en fazla kart gördüğü sezonu yaşadı. Bir önceki rekor ise, yine teknik direktör Fatih Terim önderliğindeki 2012-2013 sezonundaydı.

Galatasaray'da bu sezon Yedlin'in yanı sıra Marcao, Etebo, Emre Kılınç, Mbaye Diagne, Radamel Falcao ve Mostafa Mohamed kırmızı kart görerek takım arkadaşlarını yalnız bırakmıştı.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0