Abram için en ciddi aday Galatasaray!

Galatasaray'da sezon sonunda gerçekleşecek seçim merakla beklenirken, teknik direktör Fatih Terim ve yöneticiler gelecek sezona dair çalışmalarını sürdürüyor. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Luis Abram için girişimlerini sürdüren yetkililer, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Perulu stoperi kadroya katmak istiyor. 

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray uzun süredir takip ettiği Luis Abram için en ciddi aday konumunda yer alıyor. La Liga'da bazı takımların radarında olan 25 yaşındaki Perulu stoper kariyerini Avrupa'da sürdürmek ve bir adım yukarıya çıkmak istiyor. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Abram için daha önce olumlu rapor veren teknik direktör Fatih Terim, yöneticilerin elini çabuk tutarak gelecek vaadeden savunma oyuncusu için gelecek haberleri bekliyor.

Galatasaray, talipleri olan Marcao ve Luyindama ile sözleşme uzatıp yaz transfer döneminde en az birini satmak istiyor. Bu sayede transfer bütçesi için önemli bir kaynak yaratmayı planlayan yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporları kapsamında da gelecek sezon için girişimlerini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip gidecek olan stoperin yerini de Luis Abram ile doldurmak istiyor. Fatih Terim'in onay verdiği Perulu oyuncunun sözleşmesi 3 ay sonra bitiyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0