Alioski'ye eski başkandan destek!

İngiliz basınında son dönemde ismi sürekli olarak Galatasaray ile anılan ve sezon sonu için protokol imzalandığı belirtilen Leeds United'ın tecrübeli savunmacısı Ezgjan Alioski, taraftarların tepkisini çekmişti. 2000 yılında yaşanan olaylar nedeniyle İngilizlerin tepkisini çeken Makedon oyuncuya kulübün eski başkanlarından Peter Ridsdale destek verdi.

Galatasaray ile ön protokol imzaladığı iddia edilen Ezgjan Alioski, Leeds United taraftarları arasında tartışmaya yol açtı. Alioski'nin sarı-kırmızılı takımla anlaşmasını sert bir dille eleştiren taraftarlar, Makedon futbolcunun kadro dışı bırakılmasını istediler. Leeds United eski başkanı Peter Ridsdale ise Alioski'ye destek verdi. Ridsdale, "Alioski'nin kariyeri için en iyi olanı yapması gerekiyor. Galatasaray, Alioski için iyi bir adım olduğunu düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ve genellikle Türkiye'de yerel ligi kazanıyorlar." ifadesini kullandı.

Alioski'nin Galatasaray'la anlaşması ile ilgili olarak İngiliz futbol uzmanı Simon Jordan'dan da bir açıklama geldi. Jordan, "Koşullar göz önüne alındığında Leeds taraftarlarının tepkisini anlayabilirsiniz. Ancak üzerinden 21 yıl geçti. Leeds ile hiçbir ilişkisi olmayan bireysel bir oyuncu." ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0