Terim'in yerine Levent Şahin bakacak!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da kritik ve zorlu maçlar öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in cezalı olması nedeniyle yedek kulübesinde ekipteki bir numaralı yardımcı olan ve UEFA Pro Lisansı bulunan yardımcı antrenör Levent Şahin olacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan iki maç ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yerine Atakaş Hatayspor ve Fatih Karagümrük maçlarında takımın başında kritik süreçleri yönetme konusunda başarılara imza atmış Levent Şahin sahaya çıkacak. Ligin iyi futbol oynayan iki takımı karşısında puan kaybı yaşamak istemeyen sarı kırmızılı takım Levent Şahin yönetiminde 6 puan alarak yoluna emin adımlarla devam etme amacında. Teknik direktör Fatih Terim'in de en güvendiği isimlerin başında gelen Şahin, son 4 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılı takımı yeniden ayağa kalkması için çalışacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0