Arda için opsiyon beklenmeyecek!

Sezon başında Galatasaray'a dönen ve gösterdiği performansın yanı sıra teknik direktör Fatih Terim'in takımdaki sağ kolu olan Arda Turan performansının ödülünü almak üzere.. 34 yaşındaki kaptan Arda'nın sözleşmesindeki performans opsiyonu beklenmeyecek ve +1 yıl opsiyon devreye alınacak. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Fernando Muslera ile 2 hafta önce yeni sözleşme imzalayan Galatasaray'da yönetim Uruguaylı file bekçisinin ardından kaptan Arda Turan ile yeni sözleşme imzalayacak. Galatasaray yönetimi Arda için sezon başında yapılan opsiyon kriterinin devreye girmesini hiç ama hiç dikkate almayacak. Hem saha içi hem de saha dışında Arda'nın takıma yaklaşımı, performansı ve Florya'daki ağabey rolüne tam not verilen ve 4 maç daha ilk 11'de yer alması halinde sözleşmesi otomatikman uzayacak olan kaptan için bu başarı maddesi gerçekleşmese de imzalar atılacak. 

Bu sezon yıllık 4 milyon TL garanti ücret alan 34 yaşındaki Arda Turan, gelecek sezon 5 milyon TL kazanacak.

Eski Açık'ın yeni bölümdeki konuğu: Twitter'da Galatasaraylıların en sevdiği simalardan biri olan Tansel Taşanlar'dı! 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0