Galatasaray'dan iki stopere aynı sözleşme!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da iç transfer çalışmaları sürüyor. Fernando Muslera'nın ardından kaptan Arda Turan'ın da opsiyonunu devreye sokacak olan Galatasaray'da gözler Marcao ve Luyindama ikilisine çevrilmişti. Yönetim iki oyuncunun da menajeriyle yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera'nın sözleşme töreninde Marcao ve Luyindama'nın sözleşmesinin de uzatılacağını açıklayan yönetim mutlu sona oldukça yakın.. Avrupa kulüplerinin radarında olan iki savunmacının menajerleriyle yapılan görüşmeler tamamlandı. 25 yaşındaki Marcao ve 27 yaşındaki Christian Luyindama'nın sözleşmesi 3 yıllığına uzatılırken, maaşlarına da aynı oranda zam yapılacak. Marcao yıllık 850 bin Euro, Luyindama ise 1 milyon 50 bin Euro ücret alırken yapılacak yeni kontratlarla birlikte bu futbolcuların maaşının aynı seviyeye getirileceğe öğrenildi. 

Hem Marcao'nun hem de Luyindama'nın yıllık ücretinin 1.3 milyon Euro bandında olması bekleniyor. İki oyuncunun sözleşmesinde ayrıca serbest kalma maddesinin olacağı iddia edilirken, resmi duyurunun önümüzdeki günlerde yapılarak soru işaretlerinin giderilmesi bekleniyor. Yönetimin bu yaklaşımının son dönemde performansları tartışılan iki futbolcunun oyununa da pozitif yansıması bekleniyor. 

Eski Açık'ın yeni bölümdeki konuğu: Twitter'da Galatasaraylıların en sevdiği simalardan biri olan Tansel Taşanlar'dı! 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0