Milli ara Falcao'ya yaradı!

Çift forvetli sistemden vazgeçerek sezonun ilk bölümündeki formasyona dönecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim zorlu Hatay deplasmanı öncesinde kadroyu belirlemek üzere.. Deneyimli teknik adam milli takımdan yorgun dönecek olan Mostafa Mohamed yerine ileri uçta Radamel Falcao'ya şans verecek. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da zorlu Hatayspor maçının sistemi ve kadrosu belli oluyor. Teknik direktör Fatih Terim'in çift santrforlu oyun düzeninden eski sisteme dönüş yapacağı öğrenildi. Hatay maçına final gözüyle bakan ve son Çaykur Rizespor mağlubiyetinden dersler çıkaran tecrübeli hoca, cezalı Marcao ve Luyindama'nın yokluğunda savunma güvenliğini ön plana aldı. Orta sahayı kalabalık tutmaya karar veren başarılı çalıştırıcı, son iki maçtaki çift forvetli sistemden vazgeçti. Mısır milli takımında görev yapan Mostafa Mohamed'in yorgun dönecek olması nedeniyle Hatay'da tek santrfor olarak Radamel Falcao'nun görev yapacağı kaydedildi.

STOPERE TAYLAN VEYA ETEBO
Hatayspor'un süratli hücum silahları karşısında tecrübesiz Ozornwafor'u kullanarak risk almak istemeyen Fatih hocanın stoperde Donk'un yanında Etebo ile Taylan arasında kaldığı öğrenildi. Bu bölgedeki son kararı milli takım dönüşü verecek başarılı çalıştırıcı iki isimden birini stopere diğerini ön liberoya koyacak. Sağ ve sol beklerde Linnes ile Saracchi'nin oynayacağı, orta alanda Emre Kılınç ve Feghouli'nin, solda ise Onyekuru'nun forma giyeceği öğrenildi. Formasından uzun süre ayrı kalan Oğulcan'ın da sağ kanattaki yerini alacağı bildirildi. Cimbom böylece 4-1-4-1 sistemine dönecek.

Eski Açık'ın yeni bölümdeki konuğu: Twitter'da Galatasaraylıların en sevdiği simalardan biri olan Tansel Taşanlar'dı! 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0