Ömer'in önceliği takımda kalmak!

Galatasaray'da son iki sezondur takımda önemli bir "joker" haline gelen Ömer Bayram'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Milli oyuncu için Süper Lig'den talipler çıksa da, teknik direktör Fatih Terim tecrübeli oyuncunun takımda kalmasını istedi. Ömer'in de önceliği Galatasaray'da kalmak.. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Ömer Bayram'a, ligin son şampiyonu Başakşehir'in talip olduğu iddia edildi. Ligde kötü günler geçiren Başakşehir'in kadrodaki alternatifi artırmak adına tecrübeli oyuncuyu istediği ve bu kapsamda Ömer Bayram'ın menajeriyle görüştüğü öğrenildi. Ancak tecrübeli oyuncunun gelen bu teklife rağmen önceliği Galatasaray'a verdiği ve kulübün vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğini belirterek şimdilik teklifi askıya aldı.

Galatasaray'da son iki sezondur kadronun önemli bir alternatifi haline gelen ve bir çok noktada görev yapan Ömer Bayram için teknik direktör Fatih Terim'in de sözleşmesinin uzatılmasını istediği, yönetimin sezon sonuna doğru Ömer'in menajeriyle görüşerek süreci tamamlayacağı iddia edildi. Bu sezon ağırlıklı olarak kenardan gelen milli oyuncu 29 resmi maçta 4 asist yaparken geçtiğimiz sezon ligde 29 maçta 10 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. 

Eski Açık'ın yeni bölümdeki konuğu: Twitter'da Galatasaraylıların en sevdiği simalardan biri olan Tansel Taşanlar'dı! 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0