Arena'da zemin büyük sorun!

Süper Lig'de evinde Sivasspor'u ağırlayan Galatasaray sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılmasının ardından hem teknik heyet hem de futbolcular zeminden oldukça şikayetçi oldu. Geçtiğimiz haftalarda yağan kar yağışı sonrasında ciddi anlamda bozulan zemin aradan geçen 3 haftalık süreye rağmen hala toparlayamadı. 

14 Şubat'ta oynanılan Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasında yağan yoğun kar yağışının da etkisiyle ciddi bir bozulma yaşayan Ali Sami Yen Stadı'nın zemini aradan geçen çalışmaların ardından hala kendisine gelebilmiş değil. Galatasaraylı yetkililer yaklaşık 400 kilogramlık çim tohumuyla yenileme çalışmaları gerçekleştirilmesinin yanı sıra 24 saat boyunca da yapay güneş ışığıyla destekleniyor. Ancak dün oynanılan Sivasspor karşılaşmasındaki zemindeki bozukluklar dikkat çekerken, maçtan önce Galatasaraylı oyuncular sahaya çıkar çıkmaz zemini kontrol etti. Teknik direktör Fatih Terim'in hem maç öncesinde hem de maçtan sonra röportajda dile getirdiği zemin sorunu dikkat çekerken, 19 Mart'ta oynanacak olan Rizespor maçının ardından yaklaşık 1 ay maç yapılmayacak olması büyük bir şans olarak dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0