Mbaye Diagne'den dikkat çeken performans!

Galatasaray'da sezon başında istenmeyen adam ilan edilen ancak teknik direktör Fatih Terim'in şans vererek değerlendirdiği Mbaye Diagne gösterdiği performansla takdir topluyor. Devre arasında İngiliz ekibi West Bromwich'e kiralanan Senegalli forvet ağları sarsma konusunda şanssızlıklar yaşasa da, girdiği pozisyonlarla Premier Lig'e damgasını vurdu. 

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak gittiği Belçika ekibi Club Brugge'da kısa bir süre içerisinde teknik direktörle ters düşen ve kadro dışı kalarak sezonu tabir-i caizse boş geçiren Mbaye Diagne bu sezonun ilk yarısında Galatasaray formasıyla başarılı bir performans sergilemişti. Devre arasına kadar olan süreçte Süper Lig'de 9 gol atarak takımın en golcüsü kıvamına gelen Diagne, yine saha dışı nedenler yüzünden Fatih Terim'den kesik yemişti.

Premier Lig kariyerine hızlı giren Mbaye Diagne, direkt olarak ilk 11'de forma giymeye başladı. İlk golünü Manchester United'a karşı 2. dakikada kaydeden Senegalli golcü, girdiği gol pozisyonları ve ofsayta takılan golleriyle de dikkat çekiyor. West Bromwich Albion forması altında gol pozisyonuna girme oranında 4.63'ü yakalayarak zirvede bulunan Diagne, bu istatistikte Gabriel Jesus, Mohamed Salah, Raheem Sterling ve Ilkay Gündoğan gibi yıldız isimleri geride bıraktı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0