Cimbom'un ayarları bozuldu!

Süper Lig'de
son iki maçta aldığı skorlarla zirveden uzaklaşan Galatasaray'da kötü gidiş dikkat çekti. Son dönemde kazandığı maçlarda da zorlanan ve savunmada defoları ortaya çıkan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla birlikte sorunlara çözüm arıyor.. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da iyi gidiş, son iki karşılaşmada son buldu. Takım içerisinde işleyen dişliler kırılırken, yeni transferler çabuk gözden düştü. Son iki haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda ağır yara alan Galatasaray’da işler yolunda gitmiyor. Kolay gözüken fikstürde üst üste iki maç kazanamayan ve tek puan alan sarı-kırmızılılarda kadro konusunda yaşanan istikrarsızlık, kötü zemin, hakem kararları derken takımın ayarı bozuldu. Kazandığı maçlarda dahi performansı sorgulanan sarı-kırmızılılarda yaşanan puan kayıpları ile defolar da ortaya çıktı. Bir türlü takım iskeletinin kurulamaması, inişli-çıkışlı performanslarda dikkat çekti. Şampiyonluğa oynayan bir takımın 11’i bir çırpıda sayılırken, Galatasaray’da ise bu mümkün olmadı.

YENİ TRANSFERLER
Mustafa Muhammed dışındaki isimler sorgulanmaya başladı. Onyekuru iki maç skora etki yaptıktan sonra düşüşe geçti. Nijeryalı, Sivas maçında önemli pozisyonları harcadı. Omar’ın yerine alınan Yedlin formasını en kritik dönemde Linnes’e kaptırdı. Gedson Fernandes’in kötü oynamasına rağmen hep sahada olması eleştirilen diğer konu oldu. Genç Halil Dervişoğlu da Sivas maçında ayağına gelen fırsatı kullanamadı.

HAKEM KARARLARI
Ankaragücü karşılaşmasının ardından Demir Grup Sivas maçında da yine hakem kararları tartışıldı. 59. dakikada Ziya’nın Onyekuru’ya attığı tekmeye kırmızı kart gösterilmemesi büyük tepki topladı.

ZEMİN PROBLEMİ
Türk Telekom Stadı’nın kötü zemini sıkıntı yaratmaya devam edecek gibi görünüyor. Fatih Terim ve futbolcular bu duruma isyan ederken, konuk takımlar için bir avantaj olarak gösteriliyor.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton'un yeni bölümü yayında!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0