Emre Akbaba uzun zamandır kadroda yok!

Galatasaray'da
ilk iki sezonunda geçirdiği büyük sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalan ve beklentileri karşılayamayan Emre Akbaba'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Teknik direktör Fatih Terim'in uzun bir süredir kadroda şans vermediği milli oyuncunun son dönemde 21 kişilik geniş kadroya da alınmaması dikkat çekti. 

Son 6 maçta sadece Kasımpaşa mücadelesinde 19 dakika süre alan Emre Akbaba’nın Galatasaray’daki geleceği parlak gözükmüyor. Alanyaspor ve Ankaragücü karşılaşmalarında kadroda olan ama oynamayan Emre Akbaba, Erzurum maçında olduğu gibi son haftadaki Sivasspor karşılaşmasında da kadroya giremedi. Galatasaray’da 2018 yazında 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek kadroya katılan Emre Akbaba, bu sezon da beklentilerin altında kaldı. İlk iki sezonunda talihsiz sakatlıklar yaşayan milli futbolcu bu sezon ise gözle görülür bir şekilde düşüş içerisinde.. Zaman zaman oynadığı futbolla büyük tepki de alan Emre Akbaba, son 4 maçtır da piyasada yok. Bu sezon 20 resmi maçta sadece 1 gol atıp 2 asist üreten milli oyuncunun kontratı sezon sonunda bitiyor. Galatasaray yönetimi başarılı oyuncunun yıllık ücretinde ciddi bir oranda indirime giderek yeni sözleşme imzalayı düşünüyor. Ancak henüz resmi bir girişim gerçekleştirilmiş değil..

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton'un yeni bölümü yayında!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0