KBL | Sarayın Sultanları'ndan tarihi fark!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun 25. haftasında Galatasaray kadın basketbol takımı evinde Adana Basketbol'u ağırladı. Rakibi karşısında Anete Steinberga, Mercedes Russell ve Epiphanny Prince gibi oyuncularını dinlendiren Sarayın Sultanları baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu mücadeleden 117-37 gibi farklı bir skorla ayrılarak sezonu galibiyetle noktaladı.

Hafta sonu evinde ağırladığı Mersin Yenişehir Belediyesi karşısında rahat bir galibiyet alan Galatasaray, hafta içi mesaisinde Adana Basketbol'u ağırladı. Rakibi karşısında önemli isimlerini dinlendiren ve sezon genelinde şans bulamayan oyuncularına süre veren Efe Güven, genç oyuncularımıza da önemli dakikalar verdi. Mücadelenin başından itibaren oyunun kontrolünü elinde bulunduran ve rakibine ilk çeyrekte sadece 7 sayı atma şansı tanıyan Galatasaray kadın basketbol takımı 27 sayı ürettiği ilk çeyreğin ardından, ikinci çeyrekte de etkili oyununu sürdürdü ve soyunma odasına 62-20'lik skorla önde gitti. Üçüncü çeyrekte farkı koruyan ve arttırmayı sürdüren takımımız son çeyrekte yine rakibini 10 sayı altında tutmayı başararak sahadan 80 sayılık farklı galibiyetle ayrılmasını bildi.

6 basketbolcumuzun çift haneli sayı ürettiği müsabakada Zofia Hruscakova 23 sayı ve 10 ribauntluk performansıyla double-double yaptı. Samantha Whitcomb 18 sayı ve 6 ribauntluk katkı verdi. Sude Yılmaz, 17 sayı, 6 ribaunt ve 5 asistlik benç katkısında bulundu. Meltem Yıldızhan ise 15 sayı, 9 ribaunt ve 7 asistle maçı tamamladı. Kaptan Cansu Köksal ve Asena Yalçın ise 11’er sayı ürettiler. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0