Efe Güven: Farklı kazandık ancak yüzdesiz oynadık..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun 24. haftasında evinde Mersin Yenişehir Belediyesi karşısında rahat bir galibiyet elde eden Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven maçın ardından açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak yüzdesiz oynadıklarını belirten Güven, gelecek hafta oynanacak olan Adana Basketbol maçında rotasyon yapacaklarını belirtti. 

Skora baktığımız zaman aradaki fark 21 sayı; ancak çok yüzdesiz oynadık. Onlar da içeriye gömülü ve şuta iten bir oyun oynadılar. Biz de isabet anlamında çok sağlıklı başlamadık. Savunmada yediğimiz 52 sayı normal bir skor. Bizim istediğimiz bir skor. Daha iyi olabilirdi. Yavaş yavaş sonuç periyoduna geldik. Bizim için önemli olan sonuç almak. Kazandığımız için mutluyuz. Adana Basketbol maçında bazı rotasyonlara gireceğiz. Bugün Epiphanny’yi oynatamadık. Bir rahatsızlığı vardı. Onu kullanmadık. Bazı oyuncularımızı Adana Basketbol maçında dinlendirip genç oyuncularımıza süre vermeye çalışacağız. Zaten kadın basketbol liginde belli bir haftadan sonra birçok takım ligi bitirmiş oluyor. Bu da ister istemez takımın performansını ve gidişatını etkiliyor. Bundan etkilenmemek için elimizden geleni yapacağız. Antrenmanlarımıza devam edeceğiz, maçlarımıza hazırlanacağız. Adana Basketbol maçından sonra Euroleague’e hazırlanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0