Fatih Terim: Derbiyi aklınızdan çıkarın!


Süper Lig
'de Cuma günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan ve şampiyonluk yarışında önemli bir sınava çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takımla bir konuşma yaptı. Ligin kader haftaları öncesinde İmparator, takıma Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin düşünülmemesi gerektiğini ve sadece Rizespor maçına konsantre olunması gerektiğini söyledi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Süper Lig'de şampiyonluk için tüm hedefini 11'de 11 olarak belirleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarınki Rize mücadelesi öncesinde öğrencilerini uyardı. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında pazar günü ligin kader maçlarından birinin oynanacak olması tecrübeli hocayı endişelendirdi.

Terim, oyuncularına kesinlikle derbiyi düşünmemeleri konusunda talimat verdi. Kendi maçlarına odaklanmaları gerektiğini vurgulayan başarılı çalıştırıcının, "Derbiyi aklınızdan çıkarın. O maçın bizimle alakası yok! Biz, Rize karşılaşmasına konsantre olalım." dedi. Terim'in, "Kolay maç olmayacak. Önce biz kazanalım, sonrasında rakiplerin ne yaptığının önemi yok. Tüm mücadeleniz ve isteğinizle hem fiziksel hem de zihinsel olarak sadece Rize maçına odaklanın" dediği öğrenildi. 

FCN Blog'un kendisine has programı Maraton'un yeni bölümü yayında! Osman Burak Çetinkaya ve Mücahit Mintemur, geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'ı masaya yatırdı.. Gündemin ilk sırasında Fatih Terim'in 4-4-2 dizilişi ve Radamel Falcao'nun dönüşü vardı! 

Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz.. Abone olmak için buraya tıklayınız! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0