Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservisini alıyor!

Mostafa Mohamed

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı ve attığı gollerle şimdiden taraftarın sevgilisi haline gelen Mostafa Mohamed için yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılılarda yönetim Mısırlı forvetin satın alma opsiyonu için 2022'yi beklememe kararı aldı. Galatasaray, Mostafa Mohamed'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu yazın kullanacak. 

Sporx'in haberine göre; Galatasaray scout ekibi tarafından çok uzun süre izlenen ve transferinde karar kılınan, imza aşamasında da çok büyük mesai kat edilen Mostafa Mohamed için UEFA ile yapılan FFP anlaşması gereği satın alma opsiyonuyla kiralama formülüne gidilmişti. Galatasaray, Mostafa Mohamed için FFP'deki kotası 2 milyon doların tamamını ödemiş ve opsiyon koydurmuştu.

1 YAZ ÖNCEDEN TAPU ALINACAK

1.5 sezon için 2 milyon kiralama bedeli ödeyen Galatasaray, Mostafa Mohamed için opsiyonun son kullanım tarihi olan 1 Temmuz 2022'yi beklemeyecek. Sarı kırmızılı ekip, geleceği parlak olan ve Avrupa devlerinin radarına giren Mustafa için bu yaz 4 milyon dolar ödeyecek. Zira, 2022 Dünya Kupası'nda Mısır'ın boy gösterme ve iz bırakma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle bu tarih beklenmeyecek.

Mustafa Muhammed'in tapusunu Zamalek'ten alacak olan Galatasaray, Mısırlı oyuncuyla da 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Galatasaray, ilk aşamada Mostafa Mohamed'in sözleşmesine serbest kalma maddesi koydurmamayı planlıyor. Kiralama sözleşmesinde yıllık 725 bin dolar maaşı olan Mostafa Mohamed için Galatasaray, 1.5 milyon euro seviyesinde bir maaş düşünüyor. Sarı kırmızılılar, bu maaşla birlikte Mısırlı yıldızı da en azından 2022 Dünya Kupası'na kadar elinde tutmayı planlıyor.

Galatasaray forması ile 7 lig, 1 kupa maçına çıkan Mostafa Mohamed 6 gol atma başarısını gösterdi.

FCN Blog'un kendisine has programı Maraton'un yeni bölümü yayında! Osman Burak Çetinkaya ve Mücahit Mintemur, geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'ı masaya yatırdı.. Gündemin ilk sırasında Fatih Terim'in 4-4-2 dizilişi ve Radamel Falcao'nun dönüşü vardı! 

Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz.. Abone olmak için buraya tıklayınız! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0