Galatasaray, Kostas Tsimikas'ı istiyor!

KOSTAS TSIMIKAS

Galatasaray'da Marcelo Saracchi'nin kiralık sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının ardından sarı-kırmızılılar sol bek pozisyonuna takviye yapmak için harekete geçti. Galatasaray'ın scout ekibinin de verdiği rapor doğrultusunda Liverpool'un genç ismi Kostas Tsimikas ile ilgilendiği belirtilirken İngiliz ekibine kiralama teklifi yapılacağı söyleniyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray sol bek için yeni bir isme yöneldi. Marcelo Saracchi ile devam etmek istemeyen sarı-kırmızılılar, Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ta oynayan Van Aanholt'u gündemine almıştı. Galatasaray'ın radarına giren ikinci isim de Ada'dan ve tanıdık bir de aracı var: Ozan Kabak

Galatasaray, Liverpool'un 13 milyon Euro'ya renklerine bağladığı ancak forma giymekte zorlanan Yunan futbolcu Kostas Tsimikas ile ilgileniyor. Liverpool'un da oyuncuyu kiralamak istemesi Aslan'ın elini güçlendiriyor. Ozan Kabak'tan da Galatasaray ile ilgili bilgiler alan Tsimikas'ın iki yıllığına sarı-kırmızılı formayı giymesi için temaslar sürüyor. 1996 doğumlu sol bek, Yunanistan Milli Takımı'nda da boy gösteriyor.

KOSTAS TSIKIMAS KİMDİR?

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Kostas Tsimikas kimdir? Liverpool'a sezon başında Olympiakos'tan 13 milyon Euro karşılığında transfer edilen Tsimikas, takımıyla Haziran 2025'e kadar sözleşme imzaladı. İngiliz ekibiyle sadece 6 maça çıkabilen 24 yaşındaki futbolcu, Yunanistan A Milli Takımı'nda da 6 maçta görev yaptı. 

FCN Blog'un kendisine has programı Maraton'un yeni bölümü yayında! Osman Burak Çetinkaya ve Mücahit Mintemur, geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'ı masaya yatırdı.. Gündemin ilk sırasında Fatih Terim'in 4-4-2 dizilişi ve Radamel Falcao'nun dönüşü vardı! 

Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz.. Abone olmak için buraya tıklayınız! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0