Saracchi'nin geleceği için karar verildi!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında yer alan Galatasaray'da teknik heyet, bir yandan iç transferle uğraşırken diğer taraftan da yeni sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz döneminde kadrosunu gençleştirmeye devam edecek olan Terim'in hedefinde Saracchi'nin yerine Liverpool'da istediği süreleri alamayan Tsimikas var. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın Uruguaylı sol beki Marcelo Saracchi için karar verildi. Bundesliga ekibi Leipzig'den 1.5 yıllığına kiralanan oyuncunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Alman ekibinin Uruguaylı oyuncu için 5 milyon Euro'luk bonservis talebine olumsuz yanıt veren Galatasaraylı yetkililer, teknik kadronun raporu doğrultusunda yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle Saracchi ile devam etmeyecek. Yeni sezon için sol bek arayan Cimbom rotasını İngiltere'ye çevirdi. Crystal Palace ile sözleşmesini uzatmayan Van Aanholt ile temas kuran sarı-kırmızılıların gündemine bir isim daha geldi: Kostas Tsimikas.

SARACCHI'NİN ALTERNATİFİ LIVERPOOL'DAN!
Liverpool'un sene başında 13 milyon Euro bonservis ödeyerek Olympiakos'tan transfer ettiği Tsimikas istediği süreleri alamadı. Sadece 6 maçta toplam 225 dakika sahada kalabilen 24 yaşındaki Yunan sol bek, Galatasaray'ın radarına girdi. Liverpool ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Tsimikas'ın 2 sezonluğuna kiralanması söz konusu.. Robertson'un yedeği konumundaki Tsimikas'ın yeni takım arkadaşı Ozan Kabak'tan Galatasaray hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

1996 doğumlu sol bek, Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

FCN Blog'un kendisine has programı Maraton'un yeni bölümü yayında! Osman Burak Çetinkaya ve Mücahit Mintemur, geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'ı masaya yatırdı.. Gündemin ilk sırasında Fatih Terim'in 4-4-2 dizilişi ve Radamel Falcao'nun dönüşü vardı! 

Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz.. Abone olmak için buraya tıklayınız! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0