Ryan Donk takımla çalışmalara başladı!

Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta ligde oynadığı Sivasspor karşılaşmasında sakatlanarak ikinci yarının başında kenara gelen Ryan Donk'tan müjdeli haber geldi. En az 3-4 hafta takımdan uzak kalması beklenen 34 yaşındaki oyuncu takımla birlikte çalışmalara başladı! 

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sakatlığını atlatan Ryan Donk, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Tecrübeli  oyuncunun Cuma günü oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11'de olmasa bile maç kadrosunda yer alması bekleniyor. 

FCN Blog'un kendisine has programı Maraton'un yeni bölümü yayında! Osman Burak Çetinkaya ve Mücahit Mintemur, geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'ı masaya yatırdı.. Gündemin ilk sırasında Fatih Terim'in 4-4-2 dizilişi ve Radamel Falcao'nun dönüşü vardı! 

Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz.. Abone olmak için buraya tıklayınız! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0