Fatih Terim için Fiorentina iddiası!

Galatasaray'da şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren teknik direktör Fatih Terim için çarpıcı bir iddia gündeme geldi. 21 yıl önce Fiorentina'yı çalıştıran İmparator için Floransa ekibinin harekete geçtiği ve haber gönderdiği ortaya çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Terim'in önceliği ise Galatasaray'da kalmak.. 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; bu sezon istediği günlerden uzakta olan Fiorentina, kulüp tarihinde önemli bir yere sahip olan Fatih Terim'i yeni sezonda göreve getirmek için kolları sıvadı.. Fiorentina'nın milyarder başkanı Rocco Commisso yeni sezonda Fatih Terim'i takımın başına getirmek istiyor. Fatih hocanın, konuyla ilgili olumlu ya da olumsuz bir geri dönüşte bulunmadığı da haberin detaylarında yer aldı. Ancak Commisso'nun bu operasyonda ısrarcı olduğu ve kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde resmi teklifle Terim'in kapısını çalacağı ileri sürüldü.

TERİM'İN ÖNCELİĞİ GALATASARAY!
2000 yılında Galatasaray'a UEFA Kupası'nı kazandırarak Fiorentina'nın başına geçen Terim, İtalya'da gösterdiği başarıyla kısa sürede Milan'ın ilgisini çekmiş ve büyük bir transfere imza atmıştı. Milan macerası sonrası Avrupa defterine nokta koyan 67 yaşındaki teknik adamın asıl hedefi ise kariyerini Galatasaray'da tamamlamak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fatih Terim, yönetimden opsiyon maddesini yürürlüğe almak üzere kendisine yeni bir teklif yapmasını bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0