Galatasaray'da sıra geldi iç transfere..

Ara transfer döneminde kadrosunu gençleştiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda da kadrosunu korumak istiyor. İmparator'un raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim iç transferi bir an önce bitirerek oyuncuların saha içine odaklanmasını istiyor. Muslera'nın ardından imzaya en yakın isim Marcao ve Luyindama

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta kaptan Fernando Muslera'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Galatasaray iç transferde art arda hamlelere hazırlanıyor. Avrupa ekiplerinin radarında olan Marcao ve Luyindama'yla iyileştirilmiş yeni bir sözleşme imzalamayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı yönetim, kontratı sezon sonunda bitecek olan Ömer Bayram'la da yola devam etmeyi planlıyor. İki oyuncuyla en kısa zamanda nikah tazelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Teknik direktör Fatih Terim, devre arasında kiralık olarak renklere bağlanan Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu'nun da takımda kalmasını istiyor. Bu doğrultuda iki oyuncudan da olumlu yanıt alan Mustafa Cengiz ve kurmayları, önümüzdeki günlerde Benfica ve Brentford'la masaya oturacak. Fernandes için Benfica'ya bir yıl daha kiralama teklif edilmesi beklenirken, Halil'in bonservisinin alınması adına Brentford'la pazarlıklar başlayacak.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton​​​ yeni bölümüyle yayında... Galatasaray'ın Rizespor karşısında aldığı sürpriz yenilgi konuşulurken Türk Futbolu da masaya yatırıldı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0