Mostafa Mohamed için büyük iddia!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed, büyük takımların ilgisini çekmeye devam ediyor. Milli takıma davet edilen genç golcü için Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın takibinde olduğu iddia edildi. 

Mısır basınında yer alan haberlere göre; Ocak ayında Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan ve satın alma opsiyonu bulunan Mostafa Mohamed'in performansı sonrasında Manchester United yetkilileri yakından takipte.. Genç golcünün bonservis ve sözleşme şartlarını soran İngiliz devinin, golcü oyuncunun performansını da yakından takip ettiği ortaya çıktı. Zamalek altyapısından yetişen ve Mısır'ın son dönemdeki en büyük yeteneği olarak lanse edilen Mostafa Mohamed'e yakın bir kaynak "Galatasaray'la olan opsiyon maddesinin aktif hale gelmesi, Mostafa'nın onayına bağlı.. Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın opsiyonu kullanmasına onay vermezse Zamalek'e dönüp sonrasında da kulübünün iyi bir para kazanmasını sağlayabilir. Çünkü Zamalek'e karşı büyük bir sevgisi ve saygısı var." ifadelerini kullanarak kafa karışıklığı yarattı. 

Galatasaray cephesinde ise Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunun 2022 yılına kadar kulüpte olduğu ve 4 milyon Dolar'ın ödenerek transferin sezon sonunda gerçekleşeceği belirtiliyor. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton​​​ yeni bölümüyle yayında... Galatasaray'ın Rizespor karşısında aldığı sürpriz yenilgi konuşulurken Türk Futbolu da masaya yatırıldı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0