ÖZEL | Adnan Polat'ın başkanlık düşüncesi yok!

Galatasaray'da sezon sonunda gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi için her gün yeni bir iddia ortaya atılırken, bir çok isim şimdiden seçimler için adaylığını açıkladı. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'le birlikte şimdiden 5 isim adaylığını açıklarken, son zamanlarda Adnan Polat'ın da ismi başkanlık iddiaları arasında yer alıyordu. 

27 Mart 2011'de yapılan Genel Kurul'da ibra edilmeyerek büyük bir şok yaşayan ve aynı yıl sonunda başkanlık görevini Ünal Aysal'a bırakan Adnan Polat'ın ismi uzun bir süredir gündemden düşmüyordu. Muhalefetin zaman zaman fikrini almak için girişimlerde bulunduğu deneyimli yöneticinin tabir-i caizse camiaya kırgın olduğu ve locası olmasına rağmen maçlara gelmediği biliniyor. 2011'de yaşanan ibrasızlık sonrasında hukuk yoluna giden ve 2018 yılında bu savaşını da kazanarak "ibrasızlık" durumunu ortadan kaldıran Adnan Polat'ın yeni seçimlerde başkanlığa aday olacağı iddia ediliyordu ancak bu iddialar doğru değil. 

Türkiye'nin en büyük enerji şirketlerinden birisinin sahibi olan ve hem yurt içinde hem de yurt dışında yatırımlarını büyüten Adnan Polat'ın, iş hayatında devam eden projeleriyle ilgilenmeye devam edeceği ve Galatasaray'da başkanlığa aday olmak gibi bir düşüncesi olmadığı öğrenildi. 

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0