Muslera ile üç yıl daha!

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan kaptan Fernando Muslera'nın sözleşmesi uzatılıyor.. Bir süredir Uruguaylı kalecinin menajeriyle görüşmelerde bulunan yönetim, 33 yaşındaki file bekçisinin sözleşmesinin 3 yıllığına uzatılması için her konuda anlaşma sağladı! 

2011 yazında Galatasaray'a imza atarak Türk futbol tarihinin kaderini değiştiren "Bay Haksız Rekabet", geride kalan 10 sezonda tarihi başarılara imza attı. Süper Lig'de en uzun süre gol yememe rekoruna sahip olmasının yanı sıra, ligde en uzun süre forma giyen yabancı oyuncu olma başarısını gösteren Fernando Muslera, geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlığının ardından bu sezon ligin ikinci yarısında takıma katılmıştı. Takıma katıldıktan sonra gösterdiği performansla şampiyonluk yarışında başrol oynamamızı sağlayan Nando, oynadığı 11 maçta sadece 7 gol yerken 6 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Galatasaray ile son olarak 2017 yılında sözleşmesini uzatan ve 2021 sezonu sonuna kadar yıllık 3.5 milyon Euro garanti ücrete imza atan Fernando Muslera'nın yeni sözleşmesinde ciddi bir maaş indirimi yapması bekleniyor. Uruguaylı kaleciye bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 3 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklanırken, imza töreni yarın (16 Mart 2021, Salı) Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0