Taylan Antalyalı davet bekliyor!

Galatasaray'da
bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve ilk 11'in değişmezi olmayı başaran Taylan Antalyalı, bir kaç haftalık dinlenmenin ardından yeniden formasına kavuştu. Kayseri deplasmanında başarılı bir oyun ortaya koyan Taylan'ın gözü kulağı federasyondan gelecek haberde! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray formasıyla müthiş bir çıkış yakalayan Taylan Antalyalı'nın gözü kulağı Milli Takım'dan gelecek haberde..  Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Galatasaray'da ilk 11'in değişmez ismi olan 26 yaşındaki futbolcu, hafta içinde teknik direktör Şenol Güneş'in belirleyeceği ay-yıldızlı ekibin aday kadrosunda olmayı bekliyor. Taylan, milli takımımızın 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda ve Norveç ile oynayacağı kritik maçlarda forma giymek istiyor.

PAS REKORU KIRDI
Kayserispor karşısında 90 dakika sahada kalan Taylan Antalyalı, Süper Lig kariyerinde en fazla isabetli pas yaptığı deplasman maçını oynadı. 106 kez topla buluşan 26 yaşındaki futbolcu, 87 isabetli pasla yüzde 93 ortalama yakaladı. 9 sahipsiz top kazanmasının yanı sıra 6 ikili mücadeleden galip ayrılan Taylan, savunmadan da 3 kez top uzaklaştırdı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0