Omar'ın menajerinden sağlık durumu açıklaması!

Galatasaray'da sezon başında takıma katılan ve ligin ilk yarısındaki başarılı performansıyla dikkat çeken Omar Elabdellaoui yılbaşı gecesi yaşadığı talihsiz kaza sonrasında gözünden yaralanmıştı. Tedavi sürecini şu sıralar Amerika'da sürdüren Norveçli oyuncunun menajeri Mikail Adampour, oyuncusunun sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yılbaşı gecesi havai fişeğin elinde patlaması sonucunda gözünden yaralanan ve tedavi süreci devam eden Omar Elabdellaoui'nin menajeri Mikail Adampour konuştu. Norveç basınına demeç veren menajer, Omar'ın beklenenden hızlı iyileştiğini belirtti. Doktorların da şaşkın olduğunu söyleyen Adampour, "Omar'ın vücudu, tekrar toparlamasına yardım ediyor. Hayatında hiç alkol almadı, hep uyku düzenine sadık kaldı. Doktorlar sakatlığından geri dönüş sürecinde inanılmaz derecede ilerleme gösterdiğini söylüyor. Şu anda bir süreci yaşıyor ancak iyi yolda. Galatasaray ona çok destek oldu, hep yanında oldular. Norveç milli takımından da teknik direktör Stale Solbakken ve yöneticilerle iyi bir iletişimimiz var." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0